Marc Brys in VISTA!: "Mijn verhaal met Beerschot-Wilrijk is nog niet geschreven"

Van l naar r: Proximus Sports-analist Wim De Coninck, Marc Brys, moderator Nicolas De Brabander en Stephan Keygnaert, Chef Voetbal van Het Laatste Nieuws.
© Bart Leye Van l naar r: Proximus Sports-analist Wim De Coninck, Marc Brys, moderator Nicolas De Brabander en Stephan Keygnaert, Chef Voetbal van Het Laatste Nieuws.

Feest gisteren op de Heizel, waar Beerschot-Wilrijk zich dankzij een 0-3-zege tegen Union verzekerde van de eersteperiodetitel in 1B. De Antwerpse traditieclub staat al meteen met één voet opnieuw in eerste klasse, wat een vijfde opeenvolgende promotie zou zijn. Wie beter dan trainer Marc Brys om als centrale gast te fungeren in VISTA!, de voetbalwebcast van Proximus Sports en Het Laatste Nieuws. Brys, die de voorbije weken interesse genoot van KV Mechelen en KV Kortrijk maar uiteindelijk bijtekende op het Kiel: "Het verhaal met Beerschot-Wilrijk is nog niet geschreven. Ik vond het ongepast om dan zomaar te vertrekken." Ook de topper van gisteren tussen Anderlecht en Club Brugge komt ruimschoots aan bod. Naast Brys ook in onze studio: Proximus Sports-analist Wim De Coninck en Stephan Keygnaert, Chef Voetbal van Het Laatste Nieuws. Moderator is Nicolas De Brabander.

Bekijk hieronder integraal de volledige aflevering
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erwin Van Roy

  hij vergeet wel te vertellen dat in de thuismatch van beerschot tegen OHL Losada in de eerste helft met rood van het veld moest wegens een elleboogstoot in de nek langs achter bij een ohl speler. toen het spel stil lag. maar dat mag zeker heren analisten.

 • dretie munkies

  Brys is zeker geen trainer voor eerste klasse ! Dat heeft het verleden al bewezen. Hij heeft enorm geluk dat hij nu de spelers en de sfeer in de club vastheeft, anders zou hij daar niet staan. Als trainer is hij net als Scifo, Walem en andere Verheyens gewoon een loser !

 • Danny Van der Haegen

  Mag dieje mens nie hopen, wat is het probleem...

 • Geert Rottiers

  Jongens, jongens, al die nijd en jaloezie, waar is dit goed voor?

 • Frans Peeters

  Er zijn nog andere ploegen dan dit fusiegedrocht om over te spreken...