Luc Devroe over transfer Dendoncker: "8 miljoen euro is niet voldoende"

Photo News
Wat is de volgende bestemming van Leander Dendoncker? Dat blijft op Neerpede nog steeds de vraag. Luc Devroe beloofde de Rode Duivel in VISTA! alvast dat hij "er alles aan zal doen om zijn wensen in te willigen". (Bekijk hier de volledige aflevering)

Leander Dendoncker greep de voorbij mercato's telkens naast een transfer naar het buitenland. Nu wil de middenvelder, die ook in de verdediging uit de voeten kan, afscheid nemen van zijn Anderlecht. "Er zijn de vorige transferperiodes uiteraard aanbiedingen geweest, maar het vorige bestuur is daar niet op ingegaan", vertelt Devroe in VISTA!. "In de kast vond ik nog een dossier dat van 31 januari dateert, West Ham United had toen een bod gedaan. De club werd dan verkocht en er werd beslist om hem niet te laten gaan. De hete appel werd doorgeschoven naar het nieuwe bestuur."

"Voor Leander is Anderlecht een afgesloten hoofdstuk", gaat Devroe verder. "De onderhandelingen lopen, maar die komen niet in de buurt van de bedragen die vorig jaar werden genoemd. 8 miljoen euro zal niet voldoende zijn, ook al is er geen bedrag afgesproken. Er zijn wel al markten die op 9 en 16 augustus sluiten. Voor ons is het geen probleem om te wachten tot januari, maar we gaan er alles aan doen om zijn wensen in te willigen."

Photo News
Photo News11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lawrence Van Damme

  Vorig jaar vroegen ze nog 38 miljoen, haha wat een grap.

 • Joris Moeyaert

  Ik denk dat devroe zich missproken heeft. 8 miljoen is nog veel teveel voor een speler die loopt alsof de kapstok nog in zijn trui zit. Ooit was het zelfs 38miljoen. Belachelijk.

 • steve jacobs

  Als Anderlecht supporter...direct verkopen.is er geen 8 waard.

 • alfons Detemmerman

  8 miljoen ? Snel aannemen is volgend jaar nog 2 miljoen waard

 • Bjorn Eeckhout

  Alle schaamte voorbij!!!! Geen enkele, maar dan ook geen enkele sporter kan/mag zoveel "waard" zijn!!! Wanneer een arbeider verlegt van werk wordt ook niet over zulke bedragen gesproken! Terwijl een arbeider nuttiger is dan een sporter!!!