Louwagie over soap rond Pozuelo: “Hij gaf zijn woord om te blijven, dan moet hij dat ook doen”

Speelt Racing Genk kapitein Alejandro Pozuelo alsnog kwijt? Het heeft er veel van weg. De 27-jarige Spanjaard dreigt met contractbreuk om zijn transfer te versieren. Uiteraard werd over de zaak-Pozuelo ook in VISTA! duchtig gedebatteerd. “Ik denk dat de zaak heel duidelijk is, hé. Pozuelo gaf zijn woord om te blijven – blijkbaar tot in juni. Dan moet hij dat ook doen”, vertelt AA Gent-manager Michel Louwagie. “Ik vind het niet kunnen. De makelaars weten heel goed dat de markt in China open is tot begin maart. Dat weten ze in januari ook.”

BELGA5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Didier BRIGLIA

  Als deze belofte NIET op papier staat is Genk eraan voor de moeite.Geld maakt alles kapot.

 • eric debanne

  Hij heeft 200% volledig gelijk ...! Hij heeft nu zijn woord gebroken vind ik heel jammer van die speler ... Het geld domineert altijd alles helaas ...

 • Jose Van Hauwaert

  Feit is dat door de klimatologische omstandigheden, de competities in verschillende landen op verschillende momenten vh jaar worden gespeeld, en er daar dus ook ondere transferdata gelden. Geen makkelijke oplossing dus.

 • Dieno Cleyman

  Deed Genk dit verleden jaar ook niet met Clement!!! Dit was dan nog in vol seizoen,

 • Maurice Berden

  Als de Fifa ballen aan zijn lijf had maken ze een reglement met een wereldwijde afgelijnde transferperiode. Als een speler buiten die periode van club wil veranderen mag dat maar mag hij niet spelen voor zijn nieuwe ploeg. Wie gaat dan nog een speler kopen buiten de transferperiode? Juist niemand, probleem opgelost !

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00