Johan Verbist in VISTA!: "Onze trainers maken nu zelfs al misbaar bij beslissingen in hun voordeel. Dit kan niet meer"

Van l naar r in de VISTA!-studio: Wesley Sonck, Johan Verbist, Nicolas De Brabander en Stephan Keygnaert.
Pieterjan Luyten Van l naar r in de VISTA!-studio: Wesley Sonck, Johan Verbist, Nicolas De Brabander en Stephan Keygnaert.

Aparte aflevering van VISTA! vanavond. Onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports heeft geen voetballer, trainer of bestuurslid als centrale gast, wel de baas van de scheidsrechters: Johan Verbist. Met de ex-ref gaat het over onze scheidsrechters en natuurlijk over de dit seizoen al fel besproken intrede van de videoref. Verbist heeft ook een duidelijke boodschap aan het adres van onze trainers: "Zelfs bij beslissingen in het voordeel van hun ploeg beginnen ze misbaar te maken. Dat kan echt niet meer." Andere gasten in VISTA! zijn Proximus-analist Wesley Sonck en Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws. Moderator is Nicolas de Brabander van Proximus 11.

Bekijk hier integraal de volledige aflevering.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • jean pierre guissard

    Het is onzin trainers langs het veld te laten lopen tijdens een wedstrijd. Te veel denken dat zij alles mogen doen

  • françois troch

    dat men met vijf scheidsrechters rond het terrein nog zoveel verkeerde beslissingen maakt dat kan niet meer mijnheer Verbist