Ivan De Witte in VISTA!: "Hein zal nu en dan met heimwee terugdenken aan Gent"

Van l naar r in onze VISTA!-studio: Marc Degryse, Ivan De Witte, Niko Lainé en Stephan Keygnaert.
Pieterjan Luyten Van l naar r in onze VISTA!-studio: Marc Degryse, Ivan De Witte, Niko Lainé en Stephan Keygnaert.

In de achttiende aflevering van VISTA!, de voetbalwebcast van Het Laatste Nieuws en Proximus 11, is Ivan De Witte onze centrale gast. Met de voorzitter van AA Gent gaat het over de heropleving van de Buffalo's onder Yves Vanderhaeghe en natuurlijk ook over de topper van gisteren in Jan Breydel, met in de hoofdrol de gewezen coach van Gent die nu onder vuur ligt in Anderlecht: Hein Vanhaezebrouck. De Witte: "Hein zal nu en dan met heimwee terugdenken aan Gent." Ook in VISTA! aanwezig zijn analist Marc Degryse en Stephan Keygnaert, Chef Voetbal van Het Laatste Nieuws. Moderator is Niko Lainé van Proximus 11.  Bekijk hieronder integraal de volledige aflevering.
33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joery Goubert

  Weet je wat, ze spelen geen denderend voetbal Anderlecht, maar ze staan toch lekker op de derde plaats. En denk maar niet dat het al gedaan is. Nog veel puntjes te gaan. En de witte zou beter zijn domme praat voor hem houden. Schandalig wat hij z3gt over Hein. Had Gent onderaan gestaan dan had hij zo niet gereageerd. Dinsdag ist prijs wees daar maar zeker van. Anderlecht komt terug je zal het wel zien.

 • Robert VAN LAERE

  Kan het nu gedaan zijn om dikke nek Hazekoek hulde toe te zwaaien ? Shame on you De Witte van dat te doen en uw nieuwe trainer achter uit te zetten en het beter doet dan die onetische poenjager ?Het is niet de eerste maal dat die voorzitter zich verspreekt. Degryse is geen neutrale analyst maar supporter van Anderlecht en Brugge.

 • Frakke Nuyts

  Precies klein kinderen,net als de bende kleuters van Sporza voetbal.

 • ringo van der pulst

  Ik heb den billy gisteren op extra time bezig gehoord,man wat een klein kind is dat.Ik als voorzitter van nekkenland zou toch heintje eens op mijn bureau roepen.Met zijn doordenkertje,belachelijke vent.

 • hubert lenvers

  Heerlijk de nijdige reacties van gefrustreerde pipo's a la gert lans. We love it...