Houwaart in VISTA!: "Hang het kleine kind niet uit en laat die Sa Pinto toch met rust, Hein. Ik heb de indruk dat hij in negatieve zin veranderd is"

© Bart Leye

Onze centrale gast in VISTA!: Henk Houwaart. De 72-jarige Hagenees heeft het in onze voetbalwebcast, in samenwerking met Proximus Sports, natuurlijk over zijn grote liefde, de kersverse kampioen Club Brugge. De ex-speler en trainer van blauw-zwart hoopt dat Club een topkeeper haalt om volgend seizoen een goed figuur te slaan in de Champions League en heeft het ook over de opvallende vete tussen Hein Vanhaezebrouck en Ricardo Sa Pinto. "Hein moet dat niet doen", aldus Houwaart. "Drie jaar geleden was Vanhaezebrouck anders dan hij nu is. Nu kijkt hij te veel naar randzaken die negatief zijn... Laat die Sa Pinto toch met rust. Nu blijven ze elkaar maar zwart maken. Wat heb je daar allemaal aan? We zijn toch grote mensen. Ga het kleine kind niet uithangen, maar geef elkaar de hand en ga samen wat eten en drinken."

Ook in onze VISTA!-studio zitten Wim De Coninck, analist van Proximus 11, en Niels Poissonnier, AA Gent- en Rode Duivels-watcher van Het Laatste Nieuws. Niko Lainé van Proximus 11 is de moderator. Bekijk hieronder integraal de volledige aflevering.
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • René Toeters

  Zalig, geen Degryse én Keygnaert! Dank u!

 • hein weiler

  inzichtelijk vermogen?????????? laat me niet lachen, heintje heeft in totaal geen inzicht en geen vermogen.

 • rik cappelle

  Ja Sven heden tendage vallen de lijken nog steeds uit de kast op Schiervelde dank zij dat schoolmeesterke met zijn sterallures. Contracten van 300 a 400 000 € voor bankzitters en vooral voor die ene thuiszitter met zijn Miss. Schandalig was het.

 • Leo Marien

  Sa Pinto heeft een zuiderse Mourinho mentaliteit en dat zijn ze hier niet gewoon. Als trainer moet je wel een beetje gek zijn maar zo reageren als Vanhazebroeck heeft gedaan is er heel ver over. Hij moet bezig zijn met zijn club, met het overbrengen van zijn inzichtelijk vermogen aan de spelers. Bij mij stond hij hoog aangeschreven maar is door zijn geuite frustraties helemaal onderuit gegaan, Anderlecht onwaardig.

 • eric debanne

  HVH buiten gooien bij Anderlecht meneer Coucke ! Hij is niet alleen een slechte coach alsook slecht verliezer maar zielig met zijn uitspraak over andere collega's trainers !