Gisteren in VISTA!: Gouden Schoen Janice Cayman, de eerste vrouwelijke gast in onze voetbalwebcast

In de 28ste aflevering van VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus, is Gouden Schoen Janice Cayman te gast als eerste vrouw ooit. De aanvalster van het Franse Montpellier kwam in aanwezigheid van mama Hilde naar de redactie van Het Laatste Nieuws. Cayman kreeg de Gouden Schoen overhandigd van onze Chef voetbal Stephan Keygnaert. "Een supermooi aandenken. Ik heb veel positieve reacties gekregen op de verkiezing. In België, maar ook in Frankrijk bij mijn club."

Cayman heeft het voorts onder meer over de play-offs, de Champions League, de WK-kwalificatiewedstrijden van de Red Flames - "We moeten proberen te winnen tegen Portugal en Italïe. We bekijken het wedstrijd per wedstrijd" - én over eenBeNeLiga in het vrouwenvoetbal. "Het kan een succes worden, dat was het vroeger al." Nog van de partij zijn Wim De Coninck, Proximus 11-analist, en moderator Niko Lainé.

Wie onze Red Flames vrijdag trouwens graag een hart onder de riem gaat steken in de belangrijke wedstrijd tegen Portugal in Leuven, kan via Het Laatste Nieuws en Proximus tickets winnen. Meespelen kan via deze link, deelnemen kan tot donderdagmiddag. Succes!

Wim De Coninck, Janice Cayman, Niko Lainé en Stephan Keygnaert in de opnamestudio.
© Bart Leye Wim De Coninck, Janice Cayman, Niko Lainé en Stephan Keygnaert in de opnamestudio.
Geert Lambaerts, Chef nieuws van onze sportredactie, ontvangt Cayman en haar mama in de inkomhal van Het Laatste Nieuws.
© Bart Leye Geert Lambaerts, Chef nieuws van onze sportredactie, ontvangt Cayman en haar mama in de inkomhal van Het Laatste Nieuws.
Janice Cayman met mama Hilde.
© Bart Leye Janice Cayman met mama Hilde.
De laatste voorbereidingen voor de opname.
© Bart Leye De laatste voorbereidingen voor de opname.
Cayman ontvangt haar Gouden Schoen uit handen van Chef voetbal Stephan Keygnaert.
© Bart Leye Cayman ontvangt haar Gouden Schoen uit handen van Chef voetbal Stephan Keygnaert.
© Bart Leye
© Bart Leye9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • luc van der maelen

  Er hebben er ooit betere dan die Ronaldo rondgelopen hoor en die konden dat ook en zelfs alleen een ploeg naar huis spelen wat hij niet kan een mooie goal maakt van hem niet de beste hoor daar Is veel meer voor nodig

 • René Toeters

  Verzin eens iets anders dan 'chef voetbal' wat voor belachelijke titel is dat nu!

 • AUGUSTIN GHIJSELS

  Eindelijk een voetbalvrouw die mag gezien worden in VISTA.Of mag ik dat niet zeggen?Hopelijk kan zij zich plaatsen voor het WK.Dan hoeven we niet altijd op het gezicht van Roberto M. te kijken en naar zijn tactische kunstgrepen.

 • Dave Janssens

  Zou hij gezien hebben wat Ronaldo zonet uit zijn sloffen schudde?! Of is alleen dat relatief?

 • Dave Janssens

  Dus 'als' met de nadruk op 'als' City geschiedenis zou schrijven en de CL wint zal het alvast dankzij Kevin De Bruyne zijn volgens De Coninck. Dus die wedstrijden moeten allemaal nog gespeeld worden. Dat heet Hollandse bescheidenheid zal ik maar zeggen zekers, hoewel, dit overstijgt werkelijk alles. Dit is gewoon niet beter weten.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00

Video