Gilles De Bilde in VISTA!: "Ook de mensen die Stuivenberg aanstelden, moeten zich vragen stellen"

Van l naar r: Wesley Sonck, Gilles De Bilde, Nicolas De Brabander en Stephan Keygnaert.
Bart Leye Van l naar r: Wesley Sonck, Gilles De Bilde, Nicolas De Brabander en Stephan Keygnaert.

Sneeuw of geen sneeuw, VISTA! tekent ook op deze maandag present. In onze voetbalwebcast is Gilles De Bilde, analist bij Q2 en Gouden Schoen 1994, de centrale gast. Een van de thema's is het ontslag van Albert Stuivenberg in Genk. De Bilde: "Ook de mensen die Stuivenberg aanstelden, moeten zich vragen stellen." Daarnaast wordt onder andere het straffe verlies van Anderlecht aangekaart, de sterke reeks van AA Gent en de loting voor de achtste finales van de Champions League. Naast De Bilde tekenen ook Proximus 11-analist Wesley Sonck en Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws, present. Moderator is Nicolas De Brabander van Proximus 11. De 17de aflevering van VISTA!, in samenwerking met Proximus 11, bekijk je integraal hieronder.
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Henri Haquin

  wat wordt er toch allemaal gezeverd- vorig seizoen iedereen heel tevreden over spelers, trainer en bestuur van Genk- nu plots zou alles slecht zijn- een beetje normaal doen kan geen kwaad- heb vorig seizoen De Bilde en co niet horen klagen over bestuur- aan valse profeten geen gebrek in Belgie. !!!!!

 • Dirk Van Den Bossche

  De nieuwe trainer moet eisen stellen : ik kom pas als Janssens opstapt

 • fredje De Fliere

  Janssens en De Bilde daar lust ik echt geen pap van .

 • marc castermans

  De Bilde heeft een prachtige carrière uitgebouwd en sommigen weten blijkbaar niet dat hij ook in het toen grote PSV Eindhoven heeft gevoetbald. Hij durft tenminste zeggen waarop het staat.

 • Nicola Nivelle

  Waarom moet janssens buiten hij beslist dat toch niet alleen. Er is toch een volwaardig bestuur,Patrick beslist dat allemaal toch ook niet alleen.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00