Deschacht in VISTA!: “Antwerp is voor mij zéker een titelkandidaat”

BELGA
Antwerp blijft verbazen in de Jupiler Pro League. De spelers van coach Laszlo Bölöni kamperen op de derde plaats in de stand en haalden het afgelopen weekend knap op het veld van Standard. Ook Olivier Deschacht - onze centrale gast in de voetbalwebcast VISTA! - is de opmars van ‘The Great Old’ niet ontgaan. “Ze hebben een perfecte mix van alles. Ze hebben ervaring en een trainer die heel slim is. En Haroun, die jongen kan lopen! Het is een complete ploeg en voor mij zijn ze zeker een titelfavoriet.”
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jos Van nuffelen

  Hans Willems, als jij een ploeg succes wenst waarvan de supporters dat hatelijk spandoek toonden aan Club dan ben jij voor mij geen FCB fan.

 • Marc Statham

  Ik zou een gokje wagen moest ik hem zijn.

 • Dave Janssens

  Ilse Verlinden heeft nog nooit van Rodriguez gehoord.

 • frank veus

  Als deschacht gegokt heeft op antwerp kampioen dan gaat hij geld verliezen denk ik . De competitie is nog lang , ze spelen goed maar denk dat het voor dit jaar nog niet gaat zijn .

 • Ahmed Amrani

  Op Anderlecht na kan iedere ploeg uit de top 5 nog kampioen spelen.