VISTA! met Gent-voorzitter Ivan De Witte

Gesponsorde inhoud

De Witte: “Bekerfinale op 1 mei laten plaatsvinden was echt een foute beslissing”

Het blijft voer voor discussie. Vorig jaar vond de bekerfinale vóór aanvang van de play-offs plaats, dit seizoen er middenin. Volgens AA Gent-voorzitter Ivan De Witte een verkeerde keuze, zo vertelt hij in VISTA!. “Ik vind het heel ongelukkig. Wij hebben de halve finale gespeeld in januari. Vanaf dan voeg je iets toe in de groep dat eigenlijk storend is voor het vervolg van de competitie.”

BELGA8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Persijn

  Mechelen zou de finale zelfs niet mogen spelen !

 • Leon Mertens

  Ze hebben zelf voor die Po gezorgd en dat vals gedoe blijft maar duren hopelijk wint KV de beker ,kleine ploegen zijn genekt door heren DeWitt en co !!

 • Peter Debrouwer

  Ja De Witte, ze hebben dat met opzet gedaan omdat het AA Gent is ! En wat is het probleem ? Jullie gingen toch mee doen voor de titel . Komt dat dan op één matchke ? Tegen een tweedeklasser dan nog !

 • Peter Thys

  meneer DW is notabe de (mede)uitvinder van de Playoff's in Belgie? Standard was de enigste ploeg die tegen was en het heeft deze ploeg om zijn minst 1 titel gekost ! Daarentegen zou AAGENT de eerste volgende 150 jaar anders nog geen titel gehad hebben(ook zij wonnen hun titel met systeem van de PO's

 • eric debanne

  KV Mechelen ga die beker winnen ......! Succes voor hen David tegen Goliath ...

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00