De Witte: “Als we als club willen evolueren, dan moeten we routine behouden”

Photo News
In onze nieuwste aflevering van VISTA! sprak centrale gast Ivan De Witte over de plannen van AA Gent deze zomer. De voorzitter van de ploeg uit de Arteveldestad wil de continuïteit behouden. “Daar zijn we vorig jaar door omstandigheden niet in geslaagd.”

Grote vaststelling naast de 1 op 18 van AA Gent in play-off 1: de Buffalo’s scoren moeilijk. Dat weet ook Ivan De Witte. Toen het onderwerp in VISTA! werd aangesneden, had de voorzitter er wel één en ander over te zeggen. “Ik stel vast dat de twee clubs die nu bovenaan spelen, dat die eigenlijk hun kern goed hebben samengehouden. Zowel Genk als Club. Wij zijn daar door omstandigheden niet in geslaagd vorig jaar.”

“Als je scorend vermogen wil bereiken of inbrengen, dan heb je een zekere routine nodig. Club en Genk hebben dat dit jaar kunnen doen. Als wij als club willen evolueren, dan moeten ook wij die routine behouden. Anders komen volgend jaar weer hetzelfde tegen.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.