De Coninck: “Ik denk niet dat Letica ooit bij Chelsea of Tottenham zal belanden”

BELGA

Karlo Letica ging tegen STVV in de fout en zit overigens ook niet in de selectie van Club Brugge voor de wedstrijd tegen KV Oostende van morgen. Op de website van Club Brugge klinkt het dat de 21-jarige Kroatische doelman geblessseerd is. “Ik denk niet dat letica bij Chelsea of Tottenham zal belanden”, vertelde analist Wim De Coninck in onze voetbalwebcast VISTA!. Ivan Leko vertelde dat dat misschien binnen enkele jaren het geval kan zijn. “Hij is heel snel groot geworden in Kroatië, letterlijk en figuurlijk. Maar hij heeft eigenlijk heel weinig ervaring en daar wordt hij nu een beetje op afgerekend. Je voelt dat hij die ervaring mist.”
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frankie bressinck

  Die makelaar heeft weeral goed geboerd, 3,5 miljoen voor een gewone doelman die weinig kan maar wel 2 meter is! Daar 15% van is een goede 500.000 €!! En de Belgische clubs betalen maar en stellen zich geen vragen!

 • Jeremy Denil

  Ze hadden beter Coosemans gehouden.Wel duidelijk dat hier geld aan de vingers kleeft voor zo een strijkplank.

 • Luc Cleynhens

  Deze jonge keeper krijgt precies geen krediet en hij is toch nog maar 21 jaar. Van onze " wereldspits " blijven ze zeggen, hij is toch nog maar 25 jaar alhoewel hij een lompe kneuter blijft !!!!

 • Leon Mertens

  Brugge zou beter moeten weten als je keeper koopt ,al jaren miskopen ,wie is daar verantwoordelijk voor .Bij zijn er toch enkele keepers van niveau !

 • Raf Vertongen

  Degene die de keepers scout bij brugge heeft zijn c4 allang verdiend