De Camargo legt uit waarom hij Club Brugge in 2006 links liet liggen voor Standard

VISTA!

In onze voetbalwebcast VISTA! vertelde HLN-analist Marc Degryse dat hij in 2006 als sportleider van Club Brugge bijna Igor De Camargo naar Jan Breydel had gehaald. “We hadden een akkoord met RWDM-voorzitter Johan Vermeersch en Igor had zelfs al medische testen ondergaan”, aldus Degryse. Maar uiteindelijk koos de spits voor de Rouches. “De omstandigheden van het moment. Mijn hart klopte meer voor Standard”, verklaarde De Camargo zijn njet aan Club. Een beslissing die hij zich niet zal beklaagd hebben. In de Vurige Stede kroonde hij zich twee keer tot landskampioen. “Vier heel mooie jaren.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Freddie Heremans

    De Camargo legde helemaal NIETS uit. De man kent ruim onvoldoende Nederlands om iets uit te leggen. Een paar stopwoorden en wat gehakkel en dat was dan een 'praatgast' in Vista. Na 15 minuten heb ik afgehaakt, naar dat gebrabbel weigerde ik verder te luisteren.