De Camargo legt uit waarom hij Club Brugge in 2006 links liet liggen voor Standard

VISTA!

In onze voetbalwebcast VISTA! vertelde HLN-analist Marc Degryse dat hij in 2006 als sportleider van Club Brugge bijna Igor De Camargo naar Jan Breydel had gehaald. “We hadden een akkoord met RWDM-voorzitter Johan Vermeersch en Igor had zelfs al medische testen ondergaan”, aldus Degryse. Maar uiteindelijk koos de spits voor de Rouches. “De omstandigheden van het moment. Mijn hart klopte meer voor Standard”, verklaarde De Camargo zijn njet aan Club. Een beslissing die hij zich niet zal beklaagd hebben. In de Vurige Stede kroonde hij zich twee keer tot landskampioen. “Vier heel mooie jaren.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Freddie Heremans

    De Camargo legde helemaal NIETS uit. De man kent ruim onvoldoende Nederlands om iets uit te leggen. Een paar stopwoorden en wat gehakkel en dat was dan een 'praatgast' in Vista. Na 15 minuten heb ik afgehaakt, naar dat gebrabbel weigerde ik verder te luisteren.