De Camargo in VISTA! over periodetitel met KV Mechelen: “Dit team hoort niet thuis in 1B”

In VISTA!, de voetbalwebcast van Het Laatste Nieuws in samenwerking met Proximus Sports, blikten we terug op de voorbije speeldag in de Jupiler Pro League én in Eerste Klasse B. De centrale gast vandaag was immers Igor De Camargo. De 35-jarige spits, ex-Rode Duivel, verschafte vorige vrijdag met KV Mechelen zekerheid over de eersteperiodetitel in 1B. Malinwa won op eigen veld met met 2-1 tegen Union en mag daardoor op het einde van het seizoen al zeker strijden om een ticket voor promotie naar 1A. 

Daarnaast werd ook de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League geanalyseerd. Club Brugge verloor tegen Charleroi alweer zure punten in een Europese week en bij Racing Genk, de ex-ploeg van De Camargo, snakken ze dan weer naar rust. Nog gisteren won Anderlecht de topper tegen AA Gent.

Camargo werd in onze VISTA!-studio vergezeld door huisanalist Marc Degryse en HLN-journalist Niels Poissonnier. Moderator was Niko Lainé van Proximus Sports.

rv18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sanne Vermeulen

  tja als ze alles omkopen dan is het inderdaad logisch dat ze naar 1A zullen stijgen

 • Peter Schelkens

  Aan alle beterweters en haters van KV en Waasland Beveren zouden dan alle ploegen niet beter zakken naar1 amateurs of denken jullie dat andere ploegen niet aan matchfixing of illegale handelingen doen als de KBVB rot is.

 • Eric Deleu

  Inderdaad twee klassen degraderen wegens poging tot vervalsing van de competitie.

 • manuel verdonschot

  Sacha .. tubeke en lommel handelen tenminste eerlijk. Degraderen die handel

 • Louis Vermeulen

  moet een club met 15000 supporters boeten voor een eventuele pogibg tot omkoping door een of twee individus ? trouwens kv is toch gedegradeerd of vonden jullie eupen moeskroen normaal ???