Clement ook volgend seizoen nog coach in Luminus Arena? “Genk zal niet vallen bij zijn vertrek, maar ik zie hem toch het liefst blijven”

De architect van de Genkse succesploeg: Philippe Clement (45). “Of ik bang ben om hem kwijt te geraken? Neen, want Genk zal niet vallen bij een vertrek van Pozuelo, Clement, een technisch directeur of een voorzitter. Daar geloof ik absoluut niet in. De club gaat overleven. Maar ik zie hem toch het liefste blijven”, klinkt het bij technisch directeur Dimitri de Condé in VISTA!. 

Photo News2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • frankie bressinck

    Jaja, Genk mag zeker niet klagen in deze PO. Tegen Brugge een penalty krijgen die er geen was en een schorsing van 7 matchen weg gewerkt naar 0! Tegen Brugge en Standard was die speler wel de beste van het veld!

  • alain leynaert

    Blijf maar in Genk aub je bent daar goed,we hebben genoeg van al die jankers een kei harde buitelandse trainer dat moeten we hebben, èèn met niet te vee bla bla.