Clement ook volgend seizoen nog coach in Luminus Arena? “Genk zal niet vallen bij zijn vertrek, maar ik zie hem toch het liefst blijven”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De architect van de Genkse succesploeg: Philippe Clement (45). “Of ik bang ben om hem kwijt te geraken? Neen, want Genk zal niet vallen bij een vertrek van Pozuelo, Clement, een technisch directeur of een voorzitter. Daar geloof ik absoluut niet in. De club gaat overleven. Maar ik zie hem toch het liefste blijven”, klinkt het bij technisch directeur Dimitri de Condé in VISTA!. 

Photo News



2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • frankie bressinck

    Jaja, Genk mag zeker niet klagen in deze PO. Tegen Brugge een penalty krijgen die er geen was en een schorsing van 7 matchen weg gewerkt naar 0! Tegen Brugge en Standard was die speler wel de beste van het veld!

  • alain leynaert

    Blijf maar in Genk aub je bent daar goed,we hebben genoeg van al die jankers een kei harde buitelandse trainer dat moeten we hebben, èèn met niet te vee bla bla.