“Verschaeren is het lichtpunt bij Anderlecht”

“In principe staan er genoeg offensieve spelers van Anderlecht op het veld. Je hebt Santini, Bakkali en Bolasie als de drie aanvallers”, vertelt Marc Degryse. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert pikt in: “Maar ze hebben minstens evenveel defensieve opdrachten als offensieve.” Opnieuw Degryse: “Ze hadden toch meer balbezit dan Antwerp, maar ze deden er te weinig mee. Dat is al lange tijd een probleem. Bakkali brengt te weinig, Zulj hebben we niet gezien. Bolasie ook niet, maar die maakt de winning goal. Verschaeren is gewoon het lichtpunt.”

Photo News2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Roel Corthals

    Niet Verschaeren maar Verschueren is het lichtpunt

  • Rik Vrachten

    Als KRCG fan zeg ik , Yari Verschaeren = top !!! Binnen een paar jaar naar de Europese top + rode duivel !! Hopelijk nu zondag bij RSCA - Club , een goeie en strenge refree om die jongen te beschermen tegen de beenhouwers van Club !! En hopelijk hij weeral de match winnaar . Wat speelt die jongen toch op een hoog niveau .