“Leko voert een beetje zijn persoonlijke oorlog. Dat speelt mee bij de viering van de 2-1"

Veel stof om over na te kaarten in VISTA!. Hét gespreksonderwerp was uiteraard de Brugse zege tegen Racing Genk gisteravond (3-2). Opvallend bij de treffer van Openda (de 2-1) was de viering van Ivan Leko. “Leko voert een beetje zijn persoonlijke oorlog, hé”, aldus Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws. “Dat speelt mee. Hij weet dat het bestuur besloten heeft zijn contract niet te verlengen. Hij begrijpt dat niet.”

BELGA11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jos Vangeel

  Schaf de VAR af

 • Willy Slegers

  Eigenlijk zouden ze al die agressieve trainers moeten ontslaan en vergunning afnemen.

 • peter Frederix

  Chef voetbal noemt men dat dan. Hij kent er niets van want dit had er niets mee te maken van oorlog tegen het bestuur. Het was gewoon de scheidsrechter onder druk zetten om niet te gaan kijken naar de VAR en het is hem gelukt.

 • Roel Beckers

  Onwaardig gedrag van de trainer ze hebben er bij Brugge een patent op.

 • Janssens Paul

  Ieder andere trainer wordt voor dergelijk gedrag 'minstens' naar de tribune verwezen ... maar niet Leko. Het wordt steeds duidelijker dat er andere regels gelden voor de spelers en trainers van FCB. En inderdaad dit voorval wordt in de pers alweer doodgezwegen. Het moest de trainer van Anderlecht eens geweest zijn, ge zou ze nogal horen De Vlieger, Degryse, Raes en Joos, Keygnaert en Van de Walle en tutti quanti. De verslaggeving van het Belgisch voetbal is al even corrupt als het spel zelf!