“Ik kan me moeilijk een eerste klasse zonder KV Mechelen inbeelden”

Photo News

In de Proximus League heeft KV Mechelen ondanks een moeizame start op klinkende wijze de eersteperiodetitel gepakt. En dat ondanks de vermeende matchfixing eind vorig seizoen, waarvoor een mogelijke straf als een zwaard van Damocles boven de club hangt. “Ons doel is om kampioen te spelen. Wat erna komt, weet alleen God”, zegt KVM-spits Igor De Camargo (35). “Jammer dat KV Mechelen momenteel in deze situatie zit. Het is zo’n mooie club met heel veel traditie. Dat zal Marc Degryse (de HLN-analist die naast hem zit, nvdr) wel beamen - hij kent het verleden beter dan ik. Ik zie moeilijk een eerste klasse zonder KV Mechelen.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Publiekslieveling Onur Kaya dook vrijdagavond na de zege tegen Union mee de tribunes in.
BELGA Publiekslieveling Onur Kaya dook vrijdagavond na de zege tegen Union mee de tribunes in.
Persoonlijke fans voor Arjan Swinkels.
Photo News Persoonlijke fans voor Arjan Swinkels.
Photo News10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • andre van de wege

  iedereen is het beu dat die twee ploegen mechelen en waasland beveren mogen verder wedstrijden spelen, wij als fans van het voetbal worden bij de neus genomen, omdat die twee wedstrijdvervalsers nog geen straf hebben gekregen. en nu niet afkomen het is nog niet bewezen.

 • erik sey

  iedereen is dat heel mechelen gedoe strontebeu, mooie club...ja schitterende supporters... zeker maar als bewezen is dat ze gesjoemeld hebben awel dan moeten ze op de blaren zitten zo simpel is het

 • Gunther Serneels

  Gewoon reglement volgen!

 • Steven Peeters

  Ganse club degraderen uiteraard. Het zijn nooit de supporters die de tegenstander omkopen. Het zou ook niet eerlijk zijn tegenover al die andere clubs uit het verleden die vanwege omkoping moesten degraderen moest KV Mechelen zonder straf wegkomen. (Behalve Anderlecht, die kregen een schouderklopje toen de omkoperij aan het licht kwam van de Europacupfinale tegen Nottingham Forest, zoals steeds).

 • Diego Pepre

  Dus niemand nog in eerste klasse als enkel die het reglement volgen daar mogen blijven. lol. Dan zeggen ze dat wij naievelingen zijn die in de onschuld geloven tot het bewijs geleverd wordt. Terwijl jullie juist hetzelfde doen bij jullie clubje. Want als het enkel ovet vermoedens gaat. Deze zijn er bij elke club.