“Iemand die denkt dat de videoref alles zal oplossen, is naïef”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Ook tijdens speeldag vijf van play-off 1 was er alweer veel te doen rond de videoref. Vooral de fase op de Bosuil in minuut 4, waar Van Damme Openda tegen de vlakte werkt in de zestien maar niet bestraft wordt, is voer voor discussie. In VISTA! werd er duchtig over gedebatteerd. “Iemand die denkt dat de VAR alles zal oplossen, die is naïef”, klinkt het bij Niels Poissonnier, Club Brugge-watcher van Het Laatste Nieuws. 

BELGA6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Werner Gielis

  vorig seizoen heeft clubke minstens 18 punten in geschenkverpakking gekregen, maar daar word niets over gezegd en nu ze eens pech hebben word er zoveel misbaar over gemaakt

 • Davy Van Laecke

  Busje was nog leeg de eerste 5 minuten.

 • Christiaan Goethals

  Alles kunnen ze niet oplossen, maar zoals het er nu aan toegaat zijn het amateurs.

 • Ramon Simon

  Om die reden ben ik ertegen. Vroeger werden er fouten gemaakt, soms in u voordeel, soms in u nadeel en op het einde balanceerde zich dat uit. Als je de fouten wil corrigeren met een VAR dan moet je ze ook echt allemaal corrigeren, anders is het willekeur en het evenwicht zoek.

 • Rigobert Deleu

  Klopt , zeker met zo'n gasten in het busje . We hebben gewoon geen goede scheidsrechters meer en zeker geen onpartijdige . Zoals het nu is , is het nog slechter dan zonder Var .