“Het voordeel van AA Gent ten opzichte van KV Mechelen is dat het in PO1 tegen goede tegenstanders heeft gespeeld”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

D-day voor AA Gent woensdag. Bij winst in de bekerfinale tegen KV Mechelen is Europees voetbal volgend seizoen een feit. In VISTA! ging analist Marc Degryse dieper in op het mentale aspect. “Het voordeel van Gent is dat het in play-off 1 wel wedstrijden tegen goede tegenstanders heeft gespeeld. Mechelen heeft dan weer een goed gevoel omdat ze kampioen werden. Ze hebben geen wedstrijden meer verloren. Zij twijfelen ook niet.”

BELGA4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jos Van nuffelen

  David Lievens, hun supporters alleszins niet als dat voor de spelers zelf ook geldt zou ik dat zeer triestig vinden. Een reden om het voetbal vaarwel te zeggen.

 • eric debanne

  Komaan KV mechelen winnen is de boodschap ......! Jullie zijn de besten ...succes verder Een meerwaarde voor Erste klasse

 • David Lievens

  Als KVM wint heeft dat ook gevolgen voor de titelstrijd. Gent en Rsca gaan dan nog vol aan de bak voor plaats 5. Eerder een nadeel voor Genk dan, want Gent zal Club sowieso willen kloppen, maar als rsca voor niks speelt zullen ze Genk weinig in de weg leggen. Rsca en Gent zullen Club nooit kampioen willen maken, omgekeerd ook niet.

 • Johan Swinnen

  En zich belachelijk heeft gemaakt met 1 op 18. Ik zou niet veel vertrouwen hebben in de afloop met dergelijk palmares