“Eén ding weet je zeker: met Trond Sollied op en naast het veld wordt het niet saai”

Photonews

Peter Maes moest zaterdag als coach van Lokeren zijn biezen pakken. Vandaag raakte bekend dat de club een mondeling akkoord heeft met Trond Sollied. “Er is weinig kwaliteit in de groep van Lokeren”, vertelde Wim De Coninck in onze voetbalwebcast VISTA!. “Als ik dan hoorde dat Peter Maes ontslagen werd, dan dacht ik: ‘Niemand kan dit recht trekken’. Maar als ik dan Trond Sollied hoor, heb ik het gevoel: ‘Als er iemand het kan, dan is het Trond’.” HLN-journalist Niels Poissonnier voegde daar nog iets aan toe. “Eén ding weet je, het wordt niet saai met Trond Sollied. Met Sollied op en naast het veld is het niet saai.”
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gino Denil

  Is dat tot aan het einde van de 1e periode. Of is de 2e periode ook al inbegrepen in zijn contract.

 • Dave Janssens

  Persoonlijk schat ik hem hoger in dan Maes. Er is blijkbaar nogal veel fake tegenwoordig. Fake fake. Dury? Fake. Hein? Fake. Maes? Fake. Kerels als Gerets, Ceulemans.. Ze maken ze niet meer. De enige die ik momenteel ook als trainer respecteer is iemand van wie ik dat het minst verwachtte; Clement. De overigen zijn een zootje opportunistische wannabes. Een schrijnende situatie all together maar hoeft dat te verbazen van een regio zonder identiteit. Lopen splijtzwammen kan iedereen.

 • Rudy Mestdag

  Hoop het voor Lokeren .

 • Peter Schatteman

  hoop doe leven