“Club heeft wel een aantal jongeren, maar niet zoals die van Anderlecht”

Terwijl Hein Vanhaezebrouck de vele blessures bij Anderlecht opvangt met jeugdspelers, doet Ivan Leko dat veel minder bij Club Brugge. “In de Youth League doen de jonkies van Club het behoorlijk”, aldus Wim De Coninck, analist van Proximus Sports, in onze voetbalwebcast VISTA!. “Openda krijgt misschien wat weinig kansen, want als hij komt dan heeft hij toch altijd wel iets. Openda mist wel een beetje basis, maar het is wel iemand met enorm veel snelheid. Club heeft wel een aantal jongeren, maar niet zoals die van Anderlecht.”

Loïs Openda.
BELGA Loïs Openda.14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jan meerbergen

  Danny,Club heeft wel de vier doelpunten gemaakt op STVV hé. Spijtig genoeg twee in eigen doel.

 • danny buyse

  @Norbert, STVV staat terecht op hun plaats bij de eerste 6. Club is daar ook goed weggekomen met een gelijkspel en STVV wordt nog steeds onderschat! Club supporter.

 • Rony Bekaert

  Niet teveel tamtam rond maken , want heeft zou nogal rap eens had kunnen worden .... Of is dat net de bedoeling Bij Anderlecht ?

 • David Van Petegem

  @ Roos, Thielemans lol.Is dat die speller die in de achterzak zat van het Brugs middenveld?Dendoncker is bankzitter bij de laatste in Engeland en wie is Praet weer?

 • Norbert Deploige

  Peter, wat bedoel je met "verloren ze dan van Stvv"? Beetje meer respect voor STVV aub. Of denk je dat uw ploeg er boven uit steekt?