“Bakkali is opeens onmisbaar bij Anderlecht. 2 à 3 weken terug moest hij nog alles bewijzen”

BELGA

Wim De Coninck analyseerde in VISTA! de verrassende nederlaag van Anderlecht aan de Kehrweg (2-1). “Bakkali is opeens onmisbaar geworden, terwijl hij 2 à drie weken geleden nog alles moest bewijzen”, stelt de voormalig doelman. “Er ontbrak wat creativiteit, durf om uit te voetballen en lef om de bal te gaan vragen. En dan zie je ook dat Musona, die bij KV Oostende toch een heel goede speler was, zich niet vertrouwd voelt op dat veld. Hij voelt zich geen Anderlecht-speler, heb je de indruk.” 
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dave Janssens

  De titel v/h artikel omkaderd wat mij betreft trouwens volledig hoe wij in wereldvreemdheid weggezonken zijn in de regio. Het is hier alles of niets. Op zoek naar ritme wordt je verloochend of je speelt 2 goede wedstrijden en tot boven de atmosfeer, waar het gevaarlijk toeven is btw, opgehemeld en opgezadeld met onnodige druk waar je nooit om vroeg. Een 'normaal' potje voetbal niet meer van toepassing.

 • Dave Janssens

  Ik heb net geteld één interview gezien met Bakkali en aan alles kon je zien dat het een goede jongen is, bovendien meer volwassen. Dat hij kan voetballen is ook geen geheim. Enkel de paterkes die denken dat zij het voetbal hebben uitgevonden gaan zulke jongens betuttelen met een hoop weinig toepasselijke onzin. Vaak gwn omdat men zelf nooit hetzelfde niveau haalde en denken recht van spreken te hebben. Maar vertrouwen is alles in de sport. Belangrijker dan de technische bagage.

 • Domien Deschutter

  Bakkali was gans seizoen nergens te zien. In de Europa League match tegen Fenerbahce was ie geniaal. Maar om nu te zeggen dat hij de redder is...het ganse team lijkt in de verste verte niet op de wat Anderlecht ooit geweest is, en altijd met machtig voetbal meedraaide

 • Michel Deboeck

  Wat een bende knoeiers bij Anderlecht.

 • FILIP COUVREUR

  Didier.....misschien ben jij de toptrainer die men zoekt......