“Als speler van Anderlecht kan het niet dat je nog moet leren hoe je een bal aanneemt en inspeelt”

BELGA

In VISTA! ging het vandaag onder meer over de basiskwaliteiten van het voetbal. “Als trainer van Standard was ik nog elke dag bezig met: ‘speel op de juiste voet aan’”, aldus onze centrale gast Yannick Ferrera. “Tegen sommige spelers zeg je iets één keer en ze onthouden het voor de rest van hun leven. Aan andere spelers mag je elke dag tien beelden laten zien -  het zal nooit blijven hangen.” “In se kan het niet, dat je trainer bent van Anderlecht en je moet nog leren hoe je een bal aanneemt en goed inspeelt”, reageert onze Club Brugge-watcher Niels Poissonnier. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eddy Jonckheere

  Groeneveld, je kijkt waarschijnlijk naar die andere Brugse club want wat je verteld trekt eigenlijk op niks voor een "neutrale" voetbalfan.Zo neutraal zal dat wel niet zijn zo te lezen. Meer kijken met een neutrale kijk op het spel dan zal je dit niet meer schrijven, en ja CL , daar moet je proberen resultaat en punten te halen en dat hebben ze gedaan.

 • eric debanne

  Bij " anderslecht " kan dit wel blijkbaar ... Wie verschiet hiervan...?

 • Freek Groeneveld

  Club Brugge watcher? Zegt genoeg over het favoritisme t.o.v. fcb. Als neutrale voetbalfan stuit het tegen de borst dat deze ploeg, die in geen geval mooi voetbal speelt, zo de hemel wordt ingeprezen. Genk, Gent, Standard, Stvv en nog wel een paar spelen altijd attractiever voetbal. Het betonvoetbal dat we in CL zagen deed pijn aan de ogen en mag gewoon niet opgehemeld worden. Genk is de enige ploeg die de titel verdient.

 • eric debanne

  Inderdaad niet normaal eh voor vetbetaalde gasten die dagelijks trainen enzo... T'is anderslecht eh ...

 • gert Peeters

  Over wie van Anderlecht heeft die totaal onbekende “voetbalkenner!? “ het ?!