“Als Glen De Boeck dit rechttrekt, dan krijgt hij van Roger Lambrecht een standbeeld in Lokeren”

Photo News

Glen De Boeck staat voor de aartsmoeilijke opdracht Lokeren van degradatie te behoeden. “Het is echt een ploeg die niet meer in huis heeft dan wat ze al liet zien”, stelt analist Wim De Coninck in VISTA!. “Het is niet zo dat ze onder hun niveau hebben gespeeld. De kwaliteit van de kern is wat het is. Glen heeft niets te verliezen. Stel je voor dat hij dit rechttrekt... Het is nog nooit gebeurd dat er een standbeeld gezet is door Roger Lambrecht, maar dan komt er één voor Glen. Maar dan moet er al gewonnen worden van Zulte Waregem.”
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Serge Prat

  zouden ze daar in lokeren al ni beter met contracten van 6 maand werken? Tis alle jaren hetzelfde daar :p Zou hun veel aan ontslagpremies besparen

 • Marc LInden

  strateeg GDB als het slecht afloopt was het dat wat iedereen verwachtte als het goed afloopt ben je en held

 • Steven Guiot

  Nu niet dat De Boeck al veel rechtgetrokken heeft hè ...

 • luc van der maelen

  Er zijn nog 8 matchen dus het kan nog maar dan moet je de spelers er wel kunnen van overtuigen en trug laten in geloven daar de volgende match te winnen

 • NOEL VANDERWEE

  Lokeren moet in eerste blijven want het kan niet dat het levenswerk van mijnheer Lambrechts eindigt in 1b,deze man verdiend dit niet.Ik hoop dat hij binnenkort weer goed kan slapen en het standbeeld van Glen De Boeck met trots kan inwijden.