VIDEO. Portugees wonderkind van 120 miljoen euro gooit de bal op onnavolgbare wijze voorbij de doelman

We zagen ‘m al even aan het werk in de Nations League. Daarin kon Joao Félix onder meer in de halve finale tegen Zwitserland niet écht overtuigen. Toch staat de klasse van het 19-jarige talent buiten kijf. Félix showde zijn talent op training met een weergaloze truc voorbij de doelman. Het Portugese wonderkind gooide met een onnavolgbare beweging de bal over de keeper om vervolgens staalhard binnen te kegelen. Atlético Madrid zou zijn opstapclausule van 120 miljoen euro aan Benfica willen betalen. We beginnen naderhand te begrijpen waarom. 

Photo News3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bart Cornelis

    Carlos, ik ga elk jaar naar benfica kijken en probeer elke thuiswedstrijd te volgen via het internet. Je ziet hem dit wel degelijk doen tijdens de wedstrijd ook. Het is één grote speeltuin voor hem.

  • Jos Vangeel

    Die speelt volgend jaar bij Barcelona

  • Carlos Simonis

    Het is zeker een heel groot talent, daar twijfelt niemand aan. Op een training zie ik vaak spelers trucjes doen waarvan ik denk: "Jeetje die is echt goed technisch" In de wedstrijd zie je vaak niks van terug, alleen de echte grote talenten doen op de traing hetzelfde als in de wedstrijd. Of je moet een training hebben als Mourinho en Conte, die verbieden echt alles. eerst verdedigen en wachten op een counter indien mogelijk. Verschrikkelijk.