VIDEO. Mignolet gaat de mist in bij Liverpool, Origi scoort in oefenpot tegen Sporting

AFP
Net als een rist andere topclubs is Liverpool op tournee in de Verenigde Staten. Vannacht speelde de Champions League-winnaar een oefenpot tegen Sporting en daarin ging Simon Mignolet even pijnlijk de mist in. 

Hij lijkt gewoon bij Liverpool te zullen blijven, tenzij er alsnog een reddingsboei uit Portugal zou komen. Simon Mignolet staat in de belangstelling van Benfica, maar voorlopig lopen er nog geen onderhandelingen. Komt er geen transfer, dan blijft Mignolet nog een jaar bij Liverpool als tweede doelman na Alisson Becker. Die laatste geniet na de winst in de Copa America nog van wat vakantie. 

En dus mocht Mignolet gisteren in actie komen tegen Sporting. Helaas kon hij in de beginminuten weinig reclame voor zichzelf maken. Onze landgenoot ging na vier minuten in de fout op een schot van Bruno Fernandes. Mignolet verkeek zich helemaal op het schot van de Portugees en zag zo de 1-0 nogal knullig voorbij zich in doel verdwijnen. 

Gelukkig stelde Origi snel orde op zaken. De andere Belg bij Liverpool duwde de gelijkmaker na 20 minuten binnen. Wijnaldum scoorde net voor rust de 2-1. De gelijkmaker in de tweede helft kwam op naam te staan van Wendel. En Mignolet? Die herpakte zich na zijn zwakke openingsminuten. Onze landgenoot hield Sporting op slag van rust met een knappe dubbele reflex van een doelpunt. Helaas was het kwaad op sociale media toen al geschied. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.
APReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.