VIDEO. Hazard maakt 8-jarig meisje dolgelukkig met shirt voor aanvang van match in Praag

Hazard schonk Klara zijn truitje.
Twitter Chelsea Hazard schonk Klara zijn truitje.

Eden Hazard toonde zich deze week in Praag weer van zijn beste kant. De stilist van Chelsea deed dat tijdens de Europa League-wedstrijd tegen het plaatselijke Slavia als invaller onder meer met een heerlijke dribbel (zie video onder), maar ook voor de match toonde de kapitein van de Rode Duivels zijn groot hart. Hazard schonk zijn wedstrijdshirt aan Klara, een 8-jarig meisje dat mascotte was en volgens Tsjechische media aan Alopecia (een aandoening waarbij het haar uitvalt, red.) lijdt. Ook verdediger David Luiz kwam Klara gedag zeggen en na de wedstrijd signeerden verschillende spelers van de ‘Blues' het shirt ook nog. Het meisje was natuurlijk dolblij na de knappe geste. Chelsea won de Europa League-match uiteindelijk met 0-1 na een late goal van Marcos Alonso.

De heerlijke dribbel van Hazard:
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Carlos Simonis

    Ingrid Charlier, ook zijn collega's doen dat. Ramos van Real Madrid , waar bijna iedereen een hekel aan heeft, doet dat met veel regelmaat. Alleen komen ze niet vaak in beeld. Trouwens, dat vinden zij ook niet belangrijk, zelfs Hazard niet. Het is slechts een klein gebaar naar een supporter toe, kost een kleine moeite. En het zijn ook dezelfde spelers, als ze straks iets doen op het veld wat een supporter niet bevalt, dikbetaalde verwende overroepen spelers. Sympathiek wordt ineens verwend enz..

  • Ingrid Charlier

    Toffe kerel en in tegenstelling tot veel van zijn collega’s heel sympathiek en eenvoudig.

  • Rik Hofman

    Zo rijk als het water diep is, maar de eenvoud zelve. Dit is een prachtkerel.