VIDEO. Deze héérlijke kopbal steelt de aandacht in finale Beker van België futsal

Halle-Gooik won gisteren voor de vierde keer in de clubgeschiedenis en voor het tweede jaar op rij de Beker van België futsal. In de finale waren de Pajotters met 2-7 te sterk voor Antwerpen.

Via Alessandro Patias en Valentin Dujacquier kwam de landskampioen 0-2 voor in Sporthal Schotte in Aalst. Khalid Moussaoui lukte de aansluitingstreffer voor Antwerpen. Na een goal van Diogo Guimaraes gingen beide teams rusten bij een 1-3 stand. Opnieuw Dujacquier zorgde na de pauze voor de 1-4. Een tweede Antwerpse treffer kwam op naam van Amar Zouggaghi. Leonardo Carello Aleixo -met een geweldige kopbal (zie beelden vanaf 1:45)- en opnieuw Patias (2x) legden de eindstand vast.

Halle-Gooik stond voor de vijfde opeenvolgende keer in de bekerfinale. Eerder veroverde het de trofee in 2015, 2016 en 2018. Charleroi is met vijf bekers de recordhouder. Antwerpen won de beker al eens in 2011.

rvReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.