Twee gewonden bij sponsorevenement op Duits trainingskamp

Vlnr: Teammanager Oliver Bierhoff, F1-piloot Nico Rosberg en golfspeler Marin Kaymer. Zij bleven dus ongedeerd bij het incident.
EPA Vlnr: Teammanager Oliver Bierhoff, F1-piloot Nico Rosberg en golfspeler Marin Kaymer. Zij bleven dus ongedeerd bij het incident.
Tijdens een sponsorevenement op het trainingskamp van de Duitse nationale ploeg in Noord-Italië zijn vandaag twee mensen gewond geraakt toen ze werden aangereden door een wagen. Alle spelers en stafleden van de Mannschaft zijn evenwel ongedeerd.

Organisator Mercedes-Benz meldt dat de twee slachtoffers, die werden aangereden door de wagen van autocoureur Pascal Wehrlein, onmiddellijk werden overgebracht naar het ziekenhuis. Over hun verwondingen is voorlopig nog niets bekend. De Duitse autobouwer bevestigde wel dat geen van de gewonden spelers of stafleden van de Duitse nationale ploeg zijn.

Ook de Duitse Formule 1-piloot Nico Rosberg, die zich zondag nog de beste toonde in de GP van Monaco, was van de partij in Noord-Italië.

Duitsland is in de tweede ronde van het WK een mogelijke tegenstander voor de Rode Duivels. In de eerste ronde neemt de Mannschaft het in groep G op tegen Portugal, Ghana en de Verenigde Staten.