TransferTalk 31/12. Lokeren mengt zich voor Hairemans - Hummels op te halen voor 33 miljoen euro

Geoffry Hairemans.
Photo News Geoffry Hairemans.

Lokeren mengt zich voor Hairemans

Na Zulte Waregem heeft ook Lokeren zich bij Antwerp gemeld voor Geoffry Hairemans (27). De publiekslieveling van de Bosuil is erg in trek en gaf zelf al aan dat hij wil spelen, liefst bij Antwerp, maar als hij daar weinig kans maakt op een basisstek is een transfer een optie. De Great Old ziet Hairemans liever niet vertrekken, maar heeft begrip voor de situatie van de speler en wil hem niet afremmen. 

De vraagprijs komt in de buurt van 1 miljoen euro. Daar struikelen zowel Zulte Waregem als Lokeren momenteel nog over. Beide clubs hopen dat dat bedrag snel zakt, want ze willen graag op winterstage vertrekken mét Hairemans erbij. Het transferdossier kan dus mogelijk nog deze week in een stroomversnelling komen. Lokeren zoekt trouwens ook naar aanvallende versterking op de flanken en tast af of Idir Ouali (30) bij Kortrijk kan worden weggehaald. (SJH/VDVJ/MVS)

Geoffry Hairemans.
Photo News Geoffry Hairemans.

Hummels op te halen voor 33 miljoen euro

Nog niet heel lang geleden was Mats Hummels een zekerheid bij Bayern München. Voor trainer Niko Kovac is dat niet meer zo, de Duits international mag regelmatig op de bank plaatsnemen. Dat heeft de aandacht van Maurizio Sarri, de coach van Chelsea, getrokken. De Londense club heeft in München geïnformeerd naar een eventuele vraagprijs voor de 30-jarige centrale verdediger. Voor een bedrag van 33 miljoen euro is Hummels te koop. 

Mats Hummels.
AP Mats Hummels.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Roger Deprez

    Seck en Nastic mogen weg bij Genk ze willen allebei meer spelen, het zijn spelers die gemakkelijk in België mee kunnen en zeker in de middenmoot. Lokeren zou beter eens met Genk gaan praten.

  • dretie munkies

    Hairemans was een goede speler tot hij bij Antwerp belandde : daar probeerden ze hem om te vormen tot een echte Antwerp-speler (een bruut dus) wat niet lukte. Mits een kleine aanpassingsperiode kan hij misschien wel weer een goede speler worden.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00