Transfer Talk. Tau aangeboden bij Antwerp - Genk weigert bod van 10 miljoen euro voor Lucumi

Photo News

Nurio voor recordbedrag naar AA Gent?

Nurio verlaat zo goed als zeker Charleroi met bestemming AA Gent. Naar verluidt voor een recordbedrag qua uitgaande transfers van Charleroi binnen de Belgische markt. Ter verduidelijking: in augustus 2018 betaalde Club Brugge 5 miljoen euro voor Kaveh Rezaei. (AR)

Hier meer daarover

Photo News

Tau aangeboden bij Antwerp

Waar ligt de toekomst van Percy Tau (26)? De Zuid-Afrikaanse aanvaller, nog steeds eigendom van het Engelse Brighton, is aangeboden op de Bosuil. Daar zou hij momenteel geen prioriteit zijn. Ook een nieuwe verhuur aan Club behoort nog tot de mogelijkheden. (MVS)

Photo News

RC Genk weigert bod van 10 miljoen euro voor Lucumi

Racing Genk heeft een bod van 10 miljoen euro ontvangen van het Franse Rennes voor John Lucumi. Dat werd door de Limburgers aan onze redactie bevestigd. Genk is echter niet van plan om de 21-jarige Colombiaanse verdediger te laten gaan en weigerde het bod. Eerder toonde ook Sevilla al interesse. 

Lucumi maakte in de zomer van 2018 de overstap van Deportivo Cali naar Racing Genk. In twee seizoenen staat zijn teller op 56 wedstrijden voor de Limburgers, waarin hij twee keer scoorde. 

Genk-verdediger Jhon Lucumi.
BELGA Genk-verdediger Jhon Lucumi.

Arsenal verlengt contract David Luiz 

Een kleine week geleden was hij nog de schlemiel met twee blunders tegen Manchester City. Maar nu heeft Arsenal het contract van verdediger David Luiz (33) toch verlengd met één jaar. Daniel Ceballos blijft tot het einde van het seizoen bij de Gunners op huurbasis. 

Stefano Marzo zet carrière voort bij Roda JC

Stefano Marzo speelt de komende twee jaar voor Roda JC, zo maakte de Nederlandse tweedeklasser dinsdagavond bekend. De Belgische verdediger komt transfervrij over van het ter ziele gegane Sporting Lokeren. De intussen 29-jarige Marzo startte zijn voetbalcarrière in de jeugdafdeling van PSV. Zijn eerste professionele stappen zette hij in 2012 bij Beerschot, maar na een seizoen keerde de Limburger terug naar Nederland. Bij SC Heerenveen speelde de vleugelverdediger 122 officiële duels. In de zomer van 2017 tekende Marzo bij Lokeren, waar hij de afgelopen twee seizoenen 29 keer in actie kwam.

Bij Roda JC zal Marzo’s ervaring van pas komen, zegt technisch directeur Jeffrey van As. “Hij kent het klappen van de zweep. Met ruim honderd Eredivisieduels achter zijn naam brengt hij een brok aan ervaring met zich mee. Stefano is daarnaast breed inzetbaar. Hij kan zowel rechts centraal als op rechtsback spelen”, aldus Van As. 

BELGA1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Natacha Verpoort

    Wat denken die wel dat ze er 35 miljoen gaan voor krijgen misschien? In Gent, Genk en Brussel beginnen ze toch redelijk het gezond verstand te verliezen en dit voor spelers die nog NIKS gewonnen of getoond hebben!