Scoor zaterdag bij Het Laatste Nieuws gratis een Panini-stickerboek!

Het nieuwste Panini-boek
RV Het nieuwste Panini-boek

Vandaag, zaterdag 23 november, krijgen de lezers van onze krant een geschenk bij hun dagblad. In de papieren editie van Het Laatste Nieuws staat een bon, waarmee een gratis album van het Panini-stickerboek van het Jupiler Pro League-seizoen 2019-2020 kan worden afgehaald bij de persverkoper. In het album is er een pagina voorzien voor de winnaars van De Gouden Schoen 2019 (de stickers zitten op 18 januari als bijlage bij de volledige oplage van de krant). Een andere pagina staat in het teken van De Gouden 11. De bedoeling is om op die pagina jouw JPL dreamteam - ‘jouw Gouden 11' - te kleven, met de bestaande stickers. Op die pagina is er ook een code te vinden om een gratis ploeg te maken voor De Gouden 11.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jacques Hillaert

    Wat een oneerlijk systeem, straffer kan het niet, wij spelen steeds op verplaatsing en de anderen steeds thuis op eigen veld, allee jong, een tornooi speel je toch zo niet maar in een land dat nu eens mag en kan thuis spelen, voetbal wordt steeds bedenkelijker en is amper nog voor een paar landen goed ,hoe triestig