Zieke Courtois ontbreekt tijdens tweede training Rode Duivels

Thibaut Courtois: gisteren wel op training, vanochtend niet.
RV Thibaut Courtois: gisteren wel op training, vanochtend niet.
Een bijna voltallige groep van 27 Rode Duivels werkte deze morgen haar tweede training af in aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Kazachstan (zaterdag) en Schotland (dinsdag). Enkel Thibaut Courtois ontbrak. 

De doelman van Real Madrid had last van (lichte) maagproblemen. Zijn aantreden in de komende interlands lijkt niet in het gedrang te komen. Keeperstrainers Inaki Bergara en Erwin Lemmens werkten zo met drie, in plaats van de normale vier, doelmannen. Wel opnieuw van de partij op training waren Champions League-winnaar Divock Origi en verliezende finalisten Jan Vertonghen en Toby Alderweireld.

Na zeges in maart thuis tegen Rusland (3-1) en in Cyprus (0-2) staan de Duivels met het maximum van de punten aan de leiding in groep I. Rusland, Kazachstan, Cyprus en Schotland hebben allemaal drie punten, dwergstaat San Marino is puntenloos laatste.

Hieronder enkele actiebeelden vanop de training vanochtend:

BELGA8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • danny gaethofs

  het moment om Mignolet een kans te geven

 • Patrick Vriends

  Zelfs met 40 graden koorts gunt hij Mignolet geen kans samen met Martinez de marionet van de voetbalbond.

 • Guido Meeussen

  Veel beterschap meneer Courtois. Maar geef Mignolet nu eindelijk eens een kans meneer Martinez Guido Meeussen

 • Maria Briers

  Dan kan misschien Mignolet eens opgesteld worden, hij verdient dat. Hij heeft spijtig genoeg nooit echt de kans gehad om zichzelf volledig te kunnen bewijzen. Ik vind Mignolet de beste keeper! Hij heeft gewoon pech bij Liverpool dat die met Allison Becker de beste keeper ter wereld hebben na Mignolet.

 • Ronny Delva

  Wat een reacties. Courtois is onze beste keeper. Hij is een echte teamspeler!