We laten de armen niet zakken! Doe mee en win tickets voor 'Dance with the Devils' in Lotto Arena

kos
De nederlaag tegen Italië heeft het vertrouwen stevig aangetast, maar we geven niet op. Zaterdag volgt al een nieuw duel tegen Ierland en jij kan erbij zijn in de Lotto Arena in Antwerpen. Als surfer van HLN.be maak je kans op een ticket voor onze 'Dance with the Devils'! We kunnen 50 surfers blij maken met telkens vier tickets.

Tijdens het Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk organiseert Studio Brussel opnieuw 'Dance with the Devils' in de Lotto Arena: een unieke supportersbelevenis met de beste livemuziek en top-dj's!
Voor de EK-matchen van de Rode Duivels tovert 'Dance with the Devils' de Lotto Arena om tot een kolkend stadion met een unieke supporterssfeer: je volgt er met z'n allen de EK-matchen van de Rode Duivels op een megagroot HD-scherm. Voor en na de match geniet je van de beste livemuziek en top-dj's.

Doe mee aan onze wedstrijd, die tot morgennacht loopt, en maak dankzij Het Laatste Nieuws kans op een ticket voor 4 voor 'Dance with the Devils' op zaterdag 18 juni in de Lotto Arena in Antwerpen.

Het programma van zaterdag 18 juni ziet eruit als volgt:

13.00 u. Skyve
13.45 u. Equal Idiots
14.00 u. Skyve
14.15 u. Compact Disk Dummies
14.30 u. Anne-Marie
14.45 u. Skyve
15.00 u. Wedstrijd
16.45 u. Skyve
17.00 u. Rudimental dj-set
17.30 u. Cassius dj-set
18.30 u. Goe Vur In Den Otto
19.00 u. Einde

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.