Exclusief voor abonnees

Wat als Lukaku straks niet fit raakt? Enter Batshuayi, spits die zijn zorgelijk vormpeil even wil vergeten

Photo News
Stel dat Romelu Lukaku straks niet fit raakt? Geen paniek. Onder Martínez verloren de Rode Duivels zonder de recordschutter slechts één enkele keer. Enter Batsman dus, die bij Valencia meer hangt dan hem lief is.

Zien en gezien worden. De kleurrijkste Rode Duivel wandelde gisteren in zijn geheel eigen stijl het oefencomplex in Tubeke binnen. Op Instagram gooide hij er nog een grapje achteraan over de mascotte: “Hij heeft mijn schoenen gestolen.” Aan zijn luim zal het niet liggen. Zijn besognes lacht hij weg. In een andere omgeving wil hij zijn zorgelijk vormpeil even vergeten. Valencia is voorlopig niet wat hij ervan verwacht had. Een gevoel dat wederzijds is.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Fonz Ooms

    De beste spits van Italië in de spits. Simpel toch, maar Mertens is niet het vriendje van Martinez.

  • Karel Bellen

    Eden Hazard of Dries Mertens in de spits als Lukaku er niet bij kan zijn en ook Thorgan Hazard opstellen, Batshuayi niet, die mist teveel kansen.

  • Frans Peeters

    We hebben toch super Mertens en op de flank Vanaken, Trossard of Torgan