VIDEO: Rode Duivels op de selfie met koning Filip, die op zijn beurt Hazard voor schut zet: "Niet té veel hamburgers eten!"

rv
Bekend bezoek vandaag in Tubeke, waar de Rode Duivels deze middag al trainden. Niemand minder dan koning Filip kwam de nationale ploeg immers een bezoekje brengen. De koning, die het middelpunt was van enkele selfies, kwam de Duivels succes wensen voor het WK. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Filip sprak met verschillende spelers en informeerde naar de kwetsuur van aanvoerder Vincent Kompany. Hij hield ook een korte toespraak tot de nationale ploeg en had zelfs ook een leuke kwinkslag aan het adres van Eden Hazard in petto. "Doe jullie best in Rusland en eet niet al te veel hamburgers."

De koning gaat de komende week net als zijn landgenoten supporteren voor de Rode Duivels en is ook van plan een wedstrijd in Rusland bij te wonen. Ook tijdens het WK in Brazilië gingen Filip en Mathilde ter plaatse supporteren voor de nationale ploeg.

Door het bezoek van de vorst waren er strengere veiligheidsmaatregelen van kracht in het oefencentrum. Maandag speelt de nationale ploeg in Brussel nog een oefenmatch tegen Costa Rica en op 18 juni openen ze hun WK tegen Panama.

BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA34 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frederik Naert

  Martinez zou Mertens beter in de spits zetten zoals bij Napels, daar rendeert hij veel beter imo. Maar ja wat te doen dan met zijn lievelingetje Lukaku? Misschien met twee spitsen spelen dan? Ik vind Mertens niet al te goed spelen bij de RD de laatste tijd.

 • Frederik Naert

  Haha, ik vond het wel een goeie van Filip tegen Hazard "Niet te veel hamburgers eten"!

 • Dirk Tuymans

  Ene die hier zegt dat ene Januzaj niet thuishoort bij de nationale ploeg kan beter zwijgen en naar een ander sport kijken. Die gaat zelf Mertens naar de bank verwijzen en nog terecht ook.

 • Robin De Clerck

  hihi, toch ne leuke koning :-)

 • eric debanne

  De koning is op bezoek we gaan nu zeker het WK winnen ..... Heeft toch niets anders te doen eh ! Moet toch ook beetje werken voor zijn geld...