Van plan om de Rode Duivels in Rusland tot de finale te volgen? Dan legt u best al een spaarpotje aan...

 Axelle Despiegelaere, die in Brazilië uitgroeide tot WK-babe.
BELGA Axelle Despiegelaere, die in Brazilië uitgroeide tot WK-babe.
De Rode Duivels volgen op een WK is behalve een onvergetelijke ook een heel erg dure ervaring. Dat berekende reisbureau 'Travelbird'. Als de Rode Duivels de finale halen en u beslist om hen het hele toernooi te volgen, dan kost u dat ruim 5.400 euro. 

De Rode Duivels werden gisteren onderverdeeld in de gevreesde groep G. In die poule moeten verre verplaatsingen gemaakt worden, ook door de fans van de Rode Duivels. En dat zullen ze voelen in hun portefeuille. 

Transport, hotels, tickets en andere uitgaven in Rusland zullen de Belgische supporters volgens 'Travelbird' 5.408,61 euro kosten, als de Duivels groep G winnen en het tot in de finale schoppen. Als de  mannen van bondscoach Martínez tweede worden in hun groep, dan zal het  5.215,31 euro kosten om hen tot de finale te volgen. Dat heeft te maken met de verplaatsingen die verder in het toernooi gemaakt moeten worden.

Enkel de groepsfase volgen, zou 2.142 euro kosten en de groepsfase én de achtste finale volgen zou neerkomen op 2.920 euro. Wilt u ook de kwartfinale volgen? Dan zal u  3.570 euro van uw rekening zien verdwijnen en in het geval van de halve finale zelfs 4.562. Die kosten kunnen de fans volgens 'Travelbird' wel drukken door bijvoorbeeld in een hostel te verblijven in plaats van in een hotel, door een auto te huren om verplaatsingen te maken of door via Polen te reizen.

SPORTMAGAZINE

Lid zijn van '1895'

Wie kaartjes voor wedstrijden van de Rode Duivels wil bemachtigen moet wel lid zijn van ‘1895’. Wie nu lid wordt, blijft dat tot en met het EK 2020. Het lidmaatschap bij ‘1895’ kost tot 23 januari 35 euro, vanaf dan bedraagt het lidgeld 40 euro.

Wie alles als VIP wil beleven, kijkt zelfs aan tegen een kostenplaatje van 14.500 euro. Daarin zitten de toegangskaartjes voor zeven wedstrijden, de vluchten en de accommodatie vervat.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan Wuyts

  Voetbal, sport van de gewone man/vrouw? Zelfs onze eigen 1e klasse is al een dure zaak geworden. En hoe dikwijls krijg je waar voor je geld? Als onze generatie ermee stopt en de volgende het live niet meer kan betalen, wat dan? Geen sponsors meer en een langzame dood?

 • frankie bressinck

  Hoe zou het met die mascotte zijn? De foto is inmiddels 3 jaar geleden! En aan de supporters? Blijf thuis jongens, alles wordt uitgezonden en het zijn mooie uren 14-17 en 20 uur! Mij moeten ze niet komen storen van 14 juni tot 15 juli! Ik ga trachten elke wedstrijd te zien! Veel kijkplezier!

 • Roos Desreveaux

  ik geef niet zoveel geld om naar het wk van de belgen of een ander land te kijken. ik geniet liever ergens in eigen land of in een mooi land in europa van de natuur. en als ik wil kan ik altijd nog wat matchen op de tv zien. voetbal kan mooi zijn, maar er zijn andere prioriteiten in het leven die nog veel mooier zijn

 • Jan Boden

  Die van 1895 zullen gauw weten waar ze al hun kaartjes kunnen steken.

 • Ivo Torfs

  Ik hoop dat die dierendoodster er niet zal zijn, waarom wordt die haar foto nog vertoond ivm voetbal, jacht op onschuldige dieren is haar domein ?