Toby Alderweireld papa van zoontje Jace: "Het beste valentijnscadeau dat we ons ooit konden wensen”

Rode Duivel Toby Alderweireld is opnieuw papa geworden. Zijn partner Shani Van Mieghem schonk het leven aan hun tweede kindje, een jongetje dat de naam Jace kreeg.

De 30-jarige verdediger van Tottenham meldt het heuglijke nieuws vrijdag via Twitter. “Jace Alderweireld. Het mooiste valentijnscadeau dat we ons konden wensen. Mijn prachtige echtgenote Shani is de sterkste en moedigste vrouw. Mijn hart loopt helemaal over en ik kan niet wachten op de speciale herinneringen die we samen zullen maken.”

In september 2018 werd Alderweireld voor het eerst papa, van een meisje dat Ayla werd gedoopt. Opvallend: vandaag zijn we exact negen maanden en vijf dagen nadat Tottenham Ajax, de ex-ploeg van Alderweireld, uitschakelde in de halve finales van de Champions League...
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.