Tevreden Wilmots: "En nu de drie punten pakken in Wales"

PHOTO_NEWS

De Rode Duivels speelden vandaag een uitstekende wedstrijd in Parijs (3-4-overwinning), dat zag ook bondscoach Marc Wilmots. "Dit was een goede avond voor ons", aldus Wilmots. "We hebben heel dominant gespeeld en wel zeker zeven à acht open kansen versierd. Enkel door de vele wissels in het slot kwam Frankrijk terug in de match. Maar ik denk vooral aan vrijdag, daarom haalde ik zoveel jongens naar de kant."

"Ik wil ook eens wijzen op de bank. De reactie bij de goals is telkens schitterend. Nu goed, vrijdag wordt het een totaal andere match, maar we gaan uiteraard voor de drie punten in Wales", vertelde Wilmots na afloop.

Voor Didier Deschamps, de bondscoach van Les Bleus, waren de Rode Duivels de verdiende winnaar. "Ik ben niet verrast door hun niveau, zij hebben nu eenmaal sleutelspelers bij grote Europese clubs. België beschikt over uitstekende spelers, die ons zowel in de lucht als over de grond pijn gedaan hebben. Wij waren niet goed, zeker niet in de eerste helft, al ben ik wel blij met onze reactie na de 1-4. België was vandaag echter simpelweg te sterk", gaf de Fransman eerlijk toe.