Rode Duivels in maart vrijwel zeker naar Doha voor vierlandentoernooi

De Rode Duivels spelen zo goed als zeker in de week van 18 tot 26 maart in Doha, Qatar een vierlandentoernooi met Portugal, Zwitserland en Kroatië. Bronnen binnen de voetbalbond spreken van ‘veel kans op deelname’. Elke ploeg zal er twee wedstrijden spelen. Daarmee gaat de bond in op een lucratief financieel bod van de Qatarese voetbalbond. Die wil met dit prestigieus toernooi publiciteit maken voor het WK in Qatar in de winter van 2022. In maart schommelt de temperatuur in Doha tussen 21 en 26 graden.

BELGA
Photo News
Photo News11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Noella Vancompernolle

  Een grootmoeder zal wel geen drie seizoenen na elkaar een degradatiekandidaat als Wigan in de Premier League houden en er warempel nog de FA-cup mee winnen ook. Ik heb overigens nog geen enkele Belgische trainer een prijs weten pakken in Engeland, en slechts bij uitzondering elders in het buitenland.

 • Joris Vanderaert

  En dat, willy Adriaenssens, is de reden waarom er slechts een paar succesvolle sterren zijn en een massa aan betweters die het vanop hun sofa allemaal beter kunnen.

 • willy Adriaenssens

  Ik ben er van overtuigt dat morgen een grootmoeder deze ploeg traint dat ze het minstens even goed doet .Kijk hij stelt ,een back van Anderlecht op ,er zijn er duizend beter in Belgie ,waarschijnlijk gaat hij enkel naar Brugge en Anderlecht kijken.

 • christophe laporte

  Waarom moeten de Belgische fans steeds de wereld afreizen om hen tegen een sterke tegenstander bezig te zien? Jaren geleden dat we nog eens iets deftig ontvangen hebben in Brussel.

 • Gerard Akkermans

  Hebben deze wedstrijden, volgens Martinez, dan nu wel een toegevoegde waarde met sterkere tegenstanders ?? Of is het maar hoe het balletje rolt om te zeggen wat wel en wat niet?