POLL: Michel Preud'homme wordt wellicht nooit bondscoach, is dat een gemiste kans voor de KBVB?

Photo News

De keuze van Michel Preud’homme om opnieuw aan de slag te gaan in clubverband - 'MPH' tekent eind mei wellicht bij Standard - betekent meteen dat hij het bondscoachschap van de Rode Duivels niet langer als een prioriteit ziet. "Ik heb begrepen dat de bond een beslissing omtrent de toekomst pas wil nemen ná het WK, en ook nog eens afhankelijk van het resultaat", zegt Preud'homme. "Ik kan zo lang niet wachten, en ik wil geen tweede keuze zijn."

Door deze ontwikkelingen wordt Preud'homme met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nooit bondscoach van de Rode Duivels. Is dat een gemiste kans voor de Belgische voetbalbond? Laat het ons weten via onze poll!

Poll

Door aan de slag te gaan bij Standard wordt Michel Preud'homme wellicht nooit bondscoach. Is dat een gemiste kans voor de Belgische voetbalbond?

 • Ja 70%
 • Neen 30%22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eric Severijns

  Was mee verantwoordelijk voor het omkoopschandaal tussen Standard en Waterschei, zou schandalig zijn als een dergelijk persoon bondscoach zou worden, hoort echt bij Luikse maffia thuis.

 • Joske Vermeulen

  Niets voor België. MPH is een prijzenpakker en dat is men niet gewoon hier

 • luc van der maelen

  Geen bondscoach aub zou schande van de natie zijn altijd mekkeren en roepen tieren Mmmm nee dank.u ga maar naar standard dat circus mist nog een clown

 • cedric van nyevelt

  indd , mph goede trainer maar niet niveau van een staatsman ...en, zoals wilmots , leko ...gewoon ex - spelers ,niet meer en ook .... had hij de klasse ,zou hij standard weigeren met argument dat huidige trainer daar toch bekerwinnaar is en quasi vice kampioen gaat ... als je daarmee buiten vliegt ... doen ze zelfde met hem dan ?....

 • Francis Davis

  oef ! please, ga naar Standard, dat wordt me een klucht daar samen met sa pinto in de dug- out !!