Ook Simon Mignolet en verloofde Jasmien geven elkaar het jawoord

Rode Duivel Simon Mignolet (27) en zijn verloofde Jasmien Claes (27) zijn in Sint-Truiden in het huwelijksbootje gestapt. De Brustemse doelman van Liverpool en zijn Zepperse jeugdliefde doen dat in de abdij van Sint-Truiden. Opvallend is dat Mignolet zijn trouwschoenen, die door schoenenfabrikant Ambiorix uit Tongeren gemaakt werden, zelf ontworpen heeft.

Heel wat bekende voetballers profiteerden de laatste weken van het einde van het voetbalseizoen om de grote stap te zetten en in het huwelijksbootje te treden. Eerst was er spits Jelle Vossen die op 30 mei in Tongeren het ja-woord gaf aan Audry Delvaux en afgelopen weekend beleefden ook Axel Witsel en zijn geliefde Rafaella Szabo de mooiste dag van hun leven. Vandaag is het dan weer de beurt aan Liverpool-doelman Simon Mignolet en zijn verloofde Jasmien Claes. Deze voormiddag trouwen ze voor de wet in de leeszaal van de abdij van Sint-Truiden, een kerkelijke plechtigheid zal er niet zijn. Daarna staat er nog een feest gepland voor zo'n 300 genodigden in feestzaal HANGAR58 in Bokrijk. Of er ook collega-Rode Duivels of ploegmaats van Liverpool aanwezig zullen zijn, is niet duidelijk.

Schoenen
Speciaal voor de gelegenheid haalde Mignolet ook de mode-ontwerper in zich naar boven. Hij ontwierp namelijk zelf de schoenen die hij op het huwelijk zal dragen. Het gaat om schoenen uit zwart gelakt kalfsleer met daarop zwarte accenten in suède. In de hielen staan de namen van de bruid en bruidegom, samen met de trouwdatum geschreven. De schoenen werden gemaakt door de Tongerse schoenenfabrikant Ambiorix. Simon Mignolet en Jasmien Claes zijn al sinds het middelbaar samen en sinds vorig jaar is het koppel verloofd. Jasmien volgde Mignolet naar Liverpool en werkt daar nu als juridisch assistente.

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS