Exclusief voor abonnees

Onze Rode Duivels-watcher: “De harde realiteit is dat er na Eden een leegte gaapt”

REUTERS

Eden werd gemist.
Hij niet alleen. Axel Witsel ook.
Het ene hield verband met het andere.

’t Was niet voor het eerst dat de bondscoach, in San Marino, experimenteerde in de rug van zijn diepe spits. Veelal uit noodzaak, door blessureleed bij Eden. En haast even veel keer zonder succes.
“Eden is dan ook Eden. Je kán hem niet vervangen”, merkte Chadli op.
Zou hij vrijdag eigenlijk gekeken hebben?
Vanop zijn hotelkamer in Madrid?
Of in een tapas bar?
Je zou bijna hopen van niet. Als het bij ons al pijn deed aan de ogen, wat moet dat dan niet zijn bij één van de beste voetballers ter wereld?

Photo News

Je hebt 30% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis62 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marc germeau

  Deze ploeg wordt stilaan Hazard & friends. Zonder EH zie je wel hoe het afloopt, ondanks De Bruyne, die zonder Guardiola een héél gewoon spelertje wordt. Laten we genieten van de laatste 2 wonderlijke jaren van de RD; Daarna wordt het weer huilen met de pet op, zoals voordien...

 • marc calleeuw

  Als het middenveld ondermaats is,starten de problemen zowaar middenveld als achterspelers.

 • Luc Cleynhens

  Je moet als trainer ALTIJD met je sterkst mogelijke ploeg starten, dan kun je in de loop van wedstrijd nieuwe jongens kansen geven. En niet zoals deze onkundige oelewapper met een voorlijn spelen die nog nooit samen gespeeld heeft. Dit zijn fouten van een onbekwame trainer en sofort met zijn kl....n buiten. Maar Vanaken is geen chouchou van deze nitwit en zal nu onder druk van de media hem wel opstellen tegen Schotland, maar zal tegen zijn goesting zijn !!!!

 • Wim Van Der Elst

  De chef voetbal zou als Real Madrid fan toch moeten weten dat Hazard een huis heeft gekocht in Madrid en niet in een hotelkamer of een tapasbar naar de match zal hebben gekeken.

 • pierre De Smet

  Ben geen fan van Brugge maar wanneer krijgt Van Aken eens een serieuze kans , Tielemans overroepen maar ja .Witsel zoals sommigen vinden is een eerste klas spelvertrager en zijn er dan geen andere Belgen voor het midden veld ?