Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal is er niet gerust op: “Fans, vuur aan, en maak u niet druk als het even niet loopt en de Heizelvlakte geen swingpaleis is”

Bondscoach Roberto Martínez in overleg met aanvoerder Eden Hazard.
Photo News Bondscoach Roberto Martínez in overleg met aanvoerder Eden Hazard.

Europees kampioen Portugal reisde begin september 2016, twee maanden na hun euforische victorie in het Stade de France, zonder Cristiano Ronaldo naar Zwitserland voor hun eerste kwalificatiewedstrijd met het oog op het WK in Rusland. Dramatische ­wedstrijd. 2-0 verlies.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dave Janssens

  Ik kan mij echt niet herinneren die reactie achter gelaten te hebben. In tegendeel wel een eerdere, die beweerde dat de Russen op hun doos zouden krijgen maar die is weg gehaald. Die laatste reactie is erover en niet eens terzake dus ik weet niet wat hier aan de hand is. Ik weet niet eens of ik mij moet verontschuldigen, wat ik in se wel zou doen.

 • Benny Buyst

  Het grote gelijk van Martinez : Boyota in , Vermaelen out.

 • Dave Janssens

  Uwe "chef voetbal" is een succes supporter. A fraud.

 • SAM Bedfort

  Tuurlijk is ij er niet gerust in. Ze hebben de laatste jaren tegen geen enkel goed land kunnen winnen. Brazilië wel, omdat die de achterdeur niet gesloten hadden. Voor de rest hebben ze met veel geluk Zweden en later Japan overleefd, maar Wales was ook al te sterk.

 • Willy OPDEBEECK

  En ik ben er niet gerust in wanneer de chef voetbal iets publiceert !