Mooie geste: Lukaku deelt 5.000 tickets uit aan het goeie doel én u maakt kans op een meet & greet

Photo News
Romelu Lukaku rondde in de thuiswedstrijd tegen San Marino de magische kaap van 50 doelpunten bij de nationale ploeg. Het sein voor de aanvaller om gratis tickets uit te delen aan twee goede doelen. Bovendien maakt u kans op een meet & greet. 

“Dag allemaal, Romelu Lukaku hier. Zoals jullie weten zit ik nu aan 49 doelpunten bij de nationale ploeg. Voor mijn 50ste doelpunt zou ik graag 5.000 tickets willen uitdelen aan Kom op tegen Kanker en de Diabetes Liga omdat het twee organisaties zijn die mij toch wel nauw aan het hart liggen”, vertelde Lukaku vóór de match tegen San Marino. “In verband met kanker heb ik belangrijke mensen in mijn leven verloren, en een heel belangrijk persoon in mijn leven lijdt aan diabetes. Ik zou graag aan die twee organisaties tickets willen uitdelen.”

Lukaku vergeet ook de supportersvereniging van de nationale ploeg niet. De Belgian Fan Club 1895 mag zich eveneens aan gratis kaartjes verwachten. “Zij hebben ons gesteund sinds het begin. Ze hebben (met ons) de mooie weg meegemaakt vanaf het begin tot nu. Hopelijk zullen we samen nog mooie momenten beleven. Het is voor mij ook een manier om de mensen te bedanken voor alle steun die ik heb gekregen gedurende de afgelopen negen, bijna tien jaar, bij de nationale ploeg. Bedankt aan jullie.” 

Meet & greet

Maar er is meer. Iedereen maakt immers kans op een meet & greet met de Rode Duivel. De voetbalbond maakte een top drie van de mooiste goals van de 26-jarige spits, via www.belgianfootball.be/nl/nieuws/win-een-meet-en-greet-met-romelu-lukaku kan je jouw voorkeur doorsturen. 

De drie mogelijkheden (de goals zijn hieronder te bekijken): 
• 2013: Kroatië - België: 0-1 
• 2014: België - De Verenigde Staten: 2-0
• 2016: België - Bosnië-Herzegovina: 4-0 

REUTERS5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jan desimpel

  Dit is PRACHTIG..waarom moet men dan negatief reageren hier? Mijn klein verstand kan hier niet bij...maar ik ben kankerpatiënt, maar geen voetballiefhebber..kan me voorstellen dat er "medezieken" wel willen gaan en dan gaat het over wie mag en wie mag niet...terwijl de mens Lukaku een fijne kerel is...over voetbal ga ik niets zeggen, maar zie Lukaku regelmatig op TV...een intelligent man en een groot hart..prachtig...

 • Patrick Vriends

  Hij doet het toch maar kunnen er veel een voorbeeld aan nemen .

 • eric de baene

  mooi gebaar … mar zal toch niet moeilijk zijn om te scoren tegen kabouter san marino …?

 • rudy de clerck

  Gaat hij die 5.000 tickets zelf betalen?

 • Kenneth Stevens

  schitterend! met een beetje geluk zit hij zondag zelfs aan 60 doelpunten ( als hij de 2 matchen mag spelen ) Mooi initiatief en veel succes vanavond !