Martínez onder de indruk van Svilar: “Proberen met hem een gesprek te hebben over zijn toekomst”

AFP

Mile Svilar mocht dinsdag in het Champions League-duel tegen Manchester United opnieuw tussen de palen staan bij Benfica. Het 18-jarige jeugdproduct van Anderlecht liet zich opmerken door de penalty van Anthony Martial te stoppen, al maakte hij nadien een ongelukkige owngoal. Uiteindelijk speelde Svilar een prima partij (United won met 2-0), en dat zag ook Roberto Martínez, die tevens in het stadion aanwezig was. De bondscoach had het op de persconferentie dan ook even over de talentvolle goalie, die mogelijk voor Servië kiest in plaats van België. “Hij heeft een zeer goede indruk op mij gemaakt en ik merk dat hij persoonlijkheid heeft. Servië of België? Iedereen moet keuzes maken in het leven, maar we gaan wel proberen een gesprek met hem te hebben over zijn toekomst.”

BELGA9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Joske Vermeulen

  @jan Dewolf. Ik denk dat hij voor zijn carrière beter voor Servië kiest. Courtois gaat nog lang onder de lat staan ze. Bij de beloften doet Teunkins het telkens uitstekend dus ja... En zoals @Bart Cornelis zegt. Beter spelen bij Benfica dan bankzitter bij Anderlecht

 • Bart Cornelis

  Beste Jan, voor zijn carrière beter voor Anderlecht gekozen? Ze beloofde hem al twee jaar een plek in doel en deze belofte werd niet nagekomen. Bij Benfica speelt hij dus wat is beter voor zijn carrière?

 • jan dewolf

  Idereen weet dat M. Svilar een toekomstige topkeeper is . Een tweede Courtois . Alleen wordt zijn hoofd en zijn toekomst dolgedraaid door zijn omgeving en vooral door zijn vader die al meerdere keren met het gerecht in aanraking is geweest . Voor zijn carrière had hij beter voor Anderlecht en de Rode Duivels gekozen .

 • René Schoeters

  Wat een geknoei bij Anderlecht! HVH zal er wel een gepaste uitleg voor hebben, maar van mij mag hij die houden! Begin ook serieus aan mans capaciteiten te twijfelen.

 • jacques Hillaert

  Anderlecht heeft toch al bokken geschoten he, tjonge wat een triestige zaken, ik heb de indruk dat daar alle rationaliteit verdwenen is, Mr Vanderstock Senior zou het anders gedaan hebben , ik heb zelfs mijn twijfels of ze dit jaar tweede of derde kunnen worden laat staan eerste !