Martínez bejubelt Hazard: “Heb alweer genoten van Eden”

Photo News
Easy win. En een scorende jubilaris. Roberto Martínez was ‘happy’ na de 0-2 in Cyprus. “We zijn beloond voor ons werk.”

Geheel in zijn stijl wilde Roberto Martínez de prestatie van de Rode Duivels niet minimaliseren. “Want dit soort wedstrijden zijn moeilijk als je niet goed start”, analyseerde de bondscoach bij VTM. “Zeker omdat het veld heel droog was. Gelukkig begonnen we goed, met veel scherpte en infiltraties. En twee vroege goals ook. Na rust hadden we de controle, we speelden heel volwassen.” 

“De zes op zes is de perfecte beloning voor ons harde werk, maar er is nog niks gespeeld”, vervolgde Martínez. “Nu moeten we ons focussen op de komende twee matchen tegen Kazachstan en Rusland.”

Martínez had tot slot lof voor zijn aanvoerder Eden Hazard, die in zijn honderdste cap zijn dertigste goal als international maakte. “Een fantastisch moment”, klonk het. “En er zullen er nóg komen. Ik heb alweer van Eden genoten. Hij is een moderne leider.”

Photo News
BELGA2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Georges Vande Velde

    Heeft die man een andere wedstrijd gezien. Ik vondt E.Hazard zeer zwak! Zoals gans de ploeg. Tweede helft was gewoon schandalig !

  • Frederik Naert

    Genoten van Eden? Ik niet. Hij had heel veel balverlies en zijn acties lukten niet. Toont maar weer aan wat een mooiprater Martinez is. Als het slecht was moet je dat kunnen zeggen en niet ophemelen. Met zo'n trainer winnen we nooit een kampioenschap.