Exclusief voor abonnees

Marc Degryse: “Hans Vanaken heeft zijn kans met beide handen gegrepen”

.
Belga .

“Ik zou willen beginnen met de sterke prestatie van Hans Vanaken te benadrukken. Hij heeft vanaf het begin zijn kans met beide handen gegrepen. Alsof hij al jaren meedraait in deze ploeg. Hij leed bijna geen enkele keer balverlies, sprong zorgvuldig om met de bal en speelde altijd op de juiste snelheid in.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jos Schepens

  @Erwin Van Roy, voor alle duidelijkheid, ik ben een neutrale voetballiefhebber en ik breek Lukaku zeker niet af. Jij veralgemeent blijkbaar graag. Maar de houten Klaas is toch maar lekker spelmaker van de topclub van België momenteel. En bekijk zijn statistieken. Maar ja, de schoonheidsprijs zal hij wellicht nooit winnen.

 • Erwin Van Roy

  Tja Jos Schepens de Vanaken fans breken elke keer Lukaku af en die speelt al jaren in de grote competities PL en nu Serie A dus waarom zou ik dan houten Klaas moeten bejubelen. Maar als je op je 28 nog bij FCB zit tja dan ben je toch niet zo een grote topper. En dat Ajax hem wou mmmm zal eerder gezette praat zijn.

 • hugo wouters

  Duidelijk reacties van personen die niets afweten of snappen wat combinatie voetbal inhoudt. Eentijds voetbal, het spel goed lezen, altijd aanspeelbaar zijn, goed de bal aanvoelend, zijn lange passen komen dan ook goed terecht, niet voor niets is hij door zijn Belgische collega's eerste klasse voetballers al tweemaal achter elkaar tot beste voetballer van het jaar gekozen. Dus afbrekers, die kennen er volgens jullie ook niets van. Ben geen Brugge supporter maar voetballiefhebber.

 • Urdi De wolf

  Norbert Deploige, niet zeveren aub, iedereen weet dat jij een afbreker bent van FCB, dat werd al genoeg weergegeven, idem dito voor Fouberke maar ja die mag wat hoger van de toren blazen na al die prachtprestaties van zijn favoriete ploeg uit Brussel.

 • Jos Schepens

  Vanaken kan blijkbaar niet veel goeds doen! Wat een verzuurde reacties zeg!!! Ajax wou hem, hij staat in de nationale ploeg. Maar goed, blijkbaar zijn dé kenners hier te vinden..