Man van de Match Nainggolan: "Dit geeft vertrouwen"

REUTERS

Radja Nainggolan speelde een fantastische partij in het Stade de France. De middenvelder van AS Roma heerste op het middenveld en scoorde een fantastische goal. Na afloop werd hij terecht uitgeroepen tot Man van de Match. "Het belangrijkste is en blijft het werk dat ik voor de ploeg lever. Ok, ik heb een goede match gespeeld met een prima goal, maar het zal niet altijd zo zijn", bleef 'Ninja' nuchter.

"Ik geef me gewoon altijd 100 procent voor de ploeg. Nu moeten we gewoon zo blijven doorgaan. In het slot waren we iets te nochalant. Maar dit was een oefenmatch. Als we het nu niet mogen zijn, wanneer dan wel", lachte Nainggolan. "Vrijdag wordt het pas echt belangrijk, we moeten winnen, maar dit geeft vertrouwen."

Naast Nainggolan was ook Jason Denayer een van de uitblinkers in het Stade de France. De 19-jarige verdediger, die Vincent Kompany verving, stond pas voor het eerst in de basiself bij de Belgen en deed het meteen uitstekend. "Ik zat meteen goed in de wedstrijd, won duels en kreeg vertrouwen. Dit was in ieder geval een geweldige ervaring."